Even voorstellen

Van nature ben ik zorgzaam, daarom vind ik het fijn om als coach en mediator ècht iets voor mensen te kunnen betekenen. En omdat coaching en mediation heel persoonlijk is, stel ik me graag aan je voor.

 

Ik ben Mariska Heutinck, het gezicht achter Trema Coaching & Mediation. Geboren in 1977 op de boerderij waar ik nu nog steeds woon. Ik ben getrouwd en samen zijn we de ouders van 3 tieners.

In mijn vrije tijd ben ik graag buiten, mijn hobby’s zijn tuinieren,  onze hobbyboerderij “Erve Wiegert” en het houden van bijen.  Verder verzamel ik kookboeken en natuurlijk sta ik graag in de keuken om een recept uit te proberen. Ik kan ook enorm genieten van een lange wandeling.

Mijn rustige houding maakt dat anderen zich al gauw ontspannen en op hun gemak voelen bij mij. Ik kan goed luisteren en heb een nuchtere kijk op het leven, zonder poeha. Met mijn positieve instelling en humor breng ik lucht in de situatie. En juist dat lucht vaak letterlijk op!

 

Hart voor de agrarische sector

Ik ben opgegroeid op een melkveebedrijf en heb de studie Landbouw & Veehouderij gevolgd aan de HAS in Deventer. Door mijn achtergrond  en ervaring weet ik wat er kan spelen op agrarische bedrijven.

Als agrarisch ondernemer draag je een grote verantwoordelijkheid; want 24/7 heb je de zorg voor dieren en/of gewassen. En op een agrarisch familiebedrijf lopen wonen en werken lopen vaak door elkaar heen; de keuken is ook kantoor en kantine. Dat kan ervoor zorgen dat het soms moeilijk is om afstand te nemen, zeker als het thuis of “achter” niet volgens plan verloopt.

Soms sta je soms voor ingrijpende beslissingen, waar doe je dan goed aan? Een gezond bedrijf heeft een gezonde ondernemer nodig. Dus het loont zich om te investeren in jezelf.

Conflicten komen in de beste families voor. Ruzie maken kost vaak een heleboel energie en levert veel stress op. Ik heb vaak gezien dat dat ook zijn weerslag heeft op het agrarisch bedrijf.  Als je samen tot een oplossing komt kun je weer verder.

Opleidingen en ervaring

Wil je meer weten over mijn professionele achtergronden en ervaring? Kijk gerust op mijn LinkedIn-profiel.

Over Trema Coaching & Mediation

De naam Trema Coaching & Mediation is afgeleid van het leesteken “Trema”, ofwel de twee puntjes: ¨

Nieuwe lettergreep

Het geeft het verschil tussen twee klanken aan en markeert het begin van een nieuwe lettergreep. Zo hoop ik ook met Trema Coaching & Mediation een nieuw begin te markeren en te zorgen voor een nieuwe klank in je leven, relatie of samenwerking.

Orde op zaken stellen
Ook staat Trema, als de puntjes op de i, voor orde op zaken stellen, nauwkeurig en professioneel te werk gaan. Dat kenmerkt mijn manier van werken. Ik help je graag bij jouw “puntjes op de i zetten” tijdens het coachtraject of de mediation.

“Elke uitdaging

 is een nieuw begin,

elk nieuw begin is een uitdaging”