Mariska Heutinck-PapenCoaching en mediation komt heel dichtbij  en is heel persoonlijk, daarom is het goed om te weten wie je voor je hebt: Ik ben Mariska Heutinck, coach en mediator en  “het gezicht” achter Trema Coaching & Mediation

Van nature ben ik zorgzaam, daarom  vind ik het fijn om als coach en mediator ècht iets voor mensen te kunnen betekenen. Door mijn rustige houding voelen mensen zich al gauw ontspannen en op hun gemak. Ik kan goed luisteren en heb een nuchtere kijk op het leven, zonder poeha. Met mijn positieve instelling  en humor breng ik lucht in de situatie, en dat lucht vaak letterlijk op!

En verder

Samen met mijn man en onze drie kinderen woon ik in het buitengebied van de Achterhoek. Mijn hobby’s zijn tuineren (moestuin en bloementuin), onze hobbyboerderij en het houden van bijen.  Verder verzamel ik kookboeken en natuurlijk sta ik graag in de keuken om een recept uit te proberen. Ik kan ook enorm genieten van een lange wandeling en daarna uitrusten met een goed boek en glas wijn .

Wil je meer weten over mijn professionele achtergronden en ervaring? Kijk gerust op mijn LinkedIn-profiel.

Over Trema Coaching & Mediation

De naam Trema Coaching & Mediation is afgeleid van het leesteken “Trema”, de twee puntjes: ¨

Nieuwe lettergreep

Het geeft het verschil tussen twee klanken aan en markeert het begin van een nieuwe lettergreep. Zo hoop ik ook met Trema Coaching & Mediation een nieuw begin te markeren en te zorgen voor een nieuwe klank in je leven, relatie of samenwerking.

Orde op zaken stellen
Ook staat Trema , als de puntjes op de i, voor orde op zaken stellen, nauwkeurig en professioneel te werk gaan. Dat kenmerkt mijn manier van werken. Ik help je graag bij jouw “puntjes op de i zetten” tijdens het coachtraject of de mediation.

“Elke uitdaging

 is een nieuw begin,

elk nieuw begin is een uitdaging”